Školní strašidlo

Minulé dva týdny naši jídelnu a vestibul zaplnilo velké množství obrázků a výtvorů na téma Školní strašidlo. Některá strašidýlka byla roztomilá, některá strašidelná a některá až hrůzostrašná. Každopádně si ceníme všech výtvorů a chválíme ty, kteří se do naší školní soutěže zapojili. Všechna strašidla byla moc pěkná a nebylo jednoduché se rozhodnout, které je nejlepší. Naštěstí o výsledcích rozhodli žáci svým hlasováním a tady jsou výsledky. Na prvním stupni se na 3. místě umístil Richard Velím ze 4. A (12 hlasů), na 2. místě Volná Karolína z 5. třídy  a na 1. místě s počtem hlasů 31 Natálka Piačinová ze 4. A.

A co druhý stupeň? Tady všechna tři místa obsadila jedna třída, a to 7. Na  3. místě Amálka Golková (27 hlasů), na 2. místě  Zuzka Bogyi (31 hlasů) a na prvním místě se umístila kontroverzní, někým kritizována, někým chválena mrtvá nevěsta z rukou Aničky Janíkové, Míši Daňové a Kačky Hamalové s počtem hlasů 37.

To ale není vše, učitelé se rozhodli udělit ještě zvláštní cenu, a to třídě 8., za nádherný nápad a provedení strašidel vykukujících ze zdi, a třídě deváté, kteří vytvořili podzimní strašidýlko. Foto

Stejskalová